سیستم تلفن گویا هوشمند چیست و چه معنایی برای شرکت شما دارد؟
سیستم تلفن گویا هوشمند اصطلاحی رایج در مرکز تماس به شمار می رود. اصطلاح «پاسخ صوتی تعاملی» برای اشاره به شرکت های فناوری، در راستای مسیریابی مکالمات مشتری، استفاده میشود. سیستم تلفن گویا هوشمند با بهبود میزان بهره وری و عملکرد یک مرکز تماس، موجب ارتقاء در کسب و کارهایی می شود که مدیریت هدایت تماس ها را برعهده دارند.
حتی در دنیای ویدیو، پیامرسانی فوری و چت، تقریبا ۴۸ درصد از مشتریان هنوز برای حل مشکلات رایجشان به مکالمات تلفنی اکتفا می کنند. با این حال، این افراد دوست دارند این را بدانند، که آیا در صورت تماس با شرکتی خاص، بی درنگ پاسخشان را دریافت خواهند کرد و یا خیر.
یک سیستم تلفن گویا هوشمند، که به آن «سرویس خودکار» نیز میگویند، میتواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت و بهینهسازی تعداد بالای تماسهای ورودی باشد. در این مطلب همراه با کارشناس شرکت کیمیا شبکه که یکی از بهترین شرکت های ارایه دهنده خدمات شبکه و سوئیچ سیسکو در ایران است همراه می شویم تا به جواب سوالات خود بپردازیم.
تلفن گویا مخفف چیست؟
سیستم تلفن گویا هوشمند و یا IVR مخفف عبارت Interactive Voice Response است. امروزه این ابزار به طور فزاینده ای در مشاغل رایج است.
سیستم تلفن گویا هوشمند اطلاعات مربوط به تماس گیرنده را دریافت می نماید. سپس، به واسطۀ آن اطلاعات، این تماس و مکالمات را به فردی مناسب، البته بر اساس مهارت و یا در دسترس بودن، هدایت می کند.
این فناوری چگونه کار می کند؟
برخورداری از سیستم IVR، به دلیل کمک به نظم دهی در نیروهای کار و ارتقاء شانس پاسخگویی سریع به تماس ها، با صرفه جویی در وقت شرکت ها همراه خواهد بود.
سیستم تلفن گویا هوشمند معمولاً با بهره مندی از فناوری سیگنالینگ چند فرکانسی دوتون (دیتیاماف)، می داند که تماس مشتری را باید به چه کسی منتقل کند. این سیستم، در حقیقت، ارزان ترین گزینه برای اکثر شرکت ها است.
سیستمهای پیشرفتهتر IVR در عصر تجربه مشتری محبوبیت بیشتری پیدا میکنند، زیرا اکثر کسبوکارها در جستجوی شیوههایی بهتر برای مدیریت تماس هایشان هستند. این راهحلهای پیشرفته میتوانند، به واسطۀ مدیریت دادههای هوش مصنوعی، به جمع آوری اطلاعات مشتری کمک کنند.
سیستم تلفن گویا هوشمند و پیشرفته همچنین برای گوش دادن به صدای مشتری، از نرمافزار پردازش زبان طبیعی و یا هوش مصنوعی مکالمهای استفاده میکنند. و تماس او را بر اساس آنچه میشنوند، هدایت میکنند. این امر به سیستم تلفن گویا هوشمند این امکان را می دهد تا نیازهای مشتری را بهتر درک کند و بر اساس آن تماس را هدایت نماید.
مزایا و معایب این فناوری
نصب و راه اندازی voip و تلفن های گویای هوشمند نقاط ضعف زیادی ندارد. در حالی که گاهی اوقات با پرداخت هزینه برای ارائه خدمات مواجه خواهید بود، اما اکثر راه حل های برتر در مرکز تماس و مدیریت تجربه مشتری در بازار امروز، از طریق فناوری تلفن گویای داخلی عرضه می شوند.
مزایای سیستم تلفن گویای هوشمند
- بهبود تحلیل داده ها: همانطور که در بالا ذکر شد، یک سیستم تلفن گویا هوشمند در حقیقت مهمترین مولفه در استراتژی سفر مشتری خواهد بود.
- افزایش وضوح تماس اول: سیستم های IVR موثر می توانند نیازهای مشتری را فوراً تشخیص دهند. و سپس، برای رسیدگی به مشکلات مشتریان، این تماس ها را به یکی از کارکنان ماهر در این حوزه متصل کنند.
- کارایی بهتر: فرآیندهای مدیریت تماس کارآمد می توانند در هزینه شرکت ها صرفه جویی کنند. سیستم تلفن گویا در نظم دهی به جریان مکالمات، البته با تمرکز بر حل مشکلات در سریع ترین زمان ممکن، دخیل است.
- بهبود تصویر برند: یک سیستم تلفن گویا با کیفیت بالا می تواند به مشتریان شما خوشامد بگوید و اولین تصویر عالی از برند شما را به آنها نشان بدهد.
- فرصت های سلف سرویس: بسیاری از سیستم های تلفن گویا مدرن که مجهز به راه حل های پردازش زبان طبیعی هستند، می توانند برای کمک به طیف وسیعی از نیازهای سلف سرویس برنامه ریزی شوند.
هر کسب و کاری به یک راه حل تلفن گویا نیاز دارد
تجربه مشتری در عصر حاضر بسیار مهم است، سیستم تلفن گویا هوشمند نیز عنصری اساسی در حفظ پایگاه مشتری خواهد بود. سیستم تلفن گویا، با صرفه جویی در زمان نیروی کار، عملکردی شگرف در بهبود بهره وری کسب و کارها دارد. همچنین، به بهبود روابط بهتر با مخاطبان می انجامد.
شرکت کیمیا شبکه با ۱۵ سال سابقه در زمینه فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات شبکه آماده ارائه خدمات به شرکت ها و سازمان ها در سرتاسر ایران است.
جهت ثبت سفارش راه اندازی تلفن گویا هوشمند میتوانید به وبسایت این شرکت به آدرس https://kimiyanetwork.com/ مراجعه کنید و یا با شماره زیر تماس بگیرید.
۰۲۱۹۱۰۰۸۰۰۳