در چند روز، سامسونگ به دلیل ادعاهای مبنی جعل عکسهای ماه در گلکسی اس ۲۳ اولترا، فشار فشار رسانهای قرار است. همه چیز شروع شد که یکی از کاربران ردیت تصویری تار و بیکیفیت از ماه روی مانیتور خود داده و از فاصله نسبتاً دور با گلکسی گلکسی اس ۲۳ اولترا از آن عکس گرفت. اما نتیجه جالب بود و عکسی که گوشی سامسونگ جزئیات را بسیار بیشتر از تصویر اصلی گرفته است! همین باعث شد تا خیل انتقادها به سمت کرهای روانه شود و به تقلب و فریب کاربران تبدیل شود. اکنون ، از گذشت چند روز سامسونگ احساس کرده است که در مورد اتفاق افتاده است به دنیا دهد.
سامسونگ توضیحی دقیق و فنی از نحوه عملکرد عکاسی ماه. البته، این مدتی است که به زبان کرهای بوده و کاری سامسونگ انجام شده است، انتشار نسخه انگلیسی آن است. بر اساس مقاله، شرکت کرهای از سه فناوری Scene Optimizer، AI Deep Learning و Super Resolution در عکاسی ماه استفاده ۹میه. زمانی که Scene Optimizer فعال بوده و بیش از ۲۵ برابر بزرگنمایی می شود، حالت عکاسی ماه فعال. در این حالت، با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، هوش مصنوعی، میتوان میتواند ماه را تشخیص داده و سپس به کمک فناوری فناوری اطلاعات کمک کند. با پردازش فریمی را افزایش دهد.
چیزی که باید به این موضوع توجه داشت که از چنین فناوری هایی اصلاً موضوع جد جد باشد. سامسونگ از زمانی در گلکسی اس ۲۰ اولترا برای اولین بار زوم فضایی ۱۰۰ برابری (۱۰۰x Space Zoom) را معرفی می کند، همین کار را انجام می دهد و مطمئناً تنها تولید کننده گوشی نیست که از این نوع پردازش استفاده می کند.
بنابراین، عکسهایی از گوشیهای پرچمدار سامسونگ از ماه میگیرند که از فنی جعلی استفاده میکنند، با استفاده از هوش مصنوعی بهبود یافتهاند. در حقیقت شما تصور نهایی را از لنز و گوشی خود نمیکنید، بلکه نتیجه را به دست آمده از موتور پردازشی گوشی دریافت میکنید. در حقیقت نمیتوانم چیزی غیر از این را هم از یک گوشی هوشمند انتظار داشته باشم. برای گرفتن تصویر مناسب ماه، به یک بزرگ، سه پایه و دوربین اختصاصی گران قیمت نیاز است و بدون داشتن این تجهیزات چگونه میتوان تنها از کمک سنسورهای دوربین و لنزهای لنزهایی استفاده کرد.
به هر، بحثی که شروع شد مطمئناً به زودیها نخواهند پذیرفت و زودتر در عکاسی از ماه و تبلیغاتی که روی انجام دادهاند، محل اختلاف اختلاف نظر نظر خواهد داد. نظر شما چیست؟ آیا از انواع ترفندهای نرم افزاری و موتور مصنوعی برای بهبود کیفیت عکس ها روشی درست و اصولی می دانید یا اینکه چنین کاری تقلب است؟ میتوانید نظرات را از طریق بخش کامنتها در ذیل مطلب با ما و سایر خوانندگان دیجی در میان پایین بیاورید.