به گزارش بازار، جابر موسوی ظرفیت شرکت آب نیرو و نیروگاه های کشور را حدود ۳۴۰۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم به ایجاد نیروگاه اشاره کنیم، شرکت آب نیرو حدود ۹۰۰۰ مگاوات ۱۲ هزار مگاواتی دارد. مگاوات ظرفیت برق کشور را افزایش داده است.
وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده از سال ۹۰ و فعالیت شرکت آب نیرو در حوزه بهره برداری، یادآور شد: اکنون ۳۴۰۰ مگاوات ظرفیت برق در حال بهره برداری داریم.
مدیر امور بازار برق شرکت آب نیرو با بیان اینکه در پیک تابستان سال گذشته، کل تولید نیروگاه های کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: انرژی برق از نیروگاه های آب نیرو. ۸۰ درصد بیشتر از سال گذشته تولید داشته است.
وی در خصوص بحران خشکسالی و کمبود آب و تاثیر آن بر نیروگاه کشور گفت: با توجه به اینکه آب انرژی اولیه برای شروع چرخش نیروگاه ها است، سدی برای ذخیره آب و در مرحله بعد برق احداث می شود. انرژی از آن استخراج می شود.
موسوی خاطرنشان کرد: با وجود ایجاد ظرفیتهای نیروگاهی، اگر باران رحمت الهی به ما نرسد، نمیتوانیم از همه این ظرفیتها استفاده کنیم، بنابراین تغییر اقلیم موضوع مهمی است. سال گذشته از نظر سال آبی تقریباً سالی عادی بود، امسال پیش بینی هواشناسی و مرکز تحقیقات آب کشور پیش بینی می کند که سال عادی و غیرعادی باشد، اما هر بار که جلوتر می رویم نقشه ها تغییر می کند.
وی یادآور شد: در دو ماهه نخست امسال در حوضه کارون و دز که ۷۰ درصد ظرفیت برق است حدود ۳۵ درصد افزایش داشتیم و بارندگی داشتیم که امیدواریم همین روند ادامه داشته باشد. تکرار شود. . ادامه خواهد داشت و افزایش می یابد تا بتوانیم از آبی که در پیک زمستانی ذخیره می شود استفاده کنیم و در تابستان از آن استفاده کنیم.